On se kumma kun mikään ei voi mennä suosiolla putkeen. Minulla oli täydet suunnitelmat suurinpiirtein joka minuutille tälle päivälle, nin eiköhän käynyt niin että miekkoseni joutui töihin. Jäi ruokaostokset, rakettiostokset yms. Yää. Kaikki pitää tehdä sitten vasta kun herra pääsee töistä, eli neljän jälkeen ja kaupat on auki kuuteen. Noh, menu vähän supistuu (lue:puolittuu) ja aika käy vähiin mutta ei auta. Tässä taas yksi itkupotkuraivari syy, ei voi itse hoitaa tuommoisia asioita, ne on kaikkien muiden varassa, kaupassakäynnit sun muut. :'( Noh, pitää tehdä kaikki mahdollinen esivalmistelu mitä pystyy niin valmiiksi :)

Nämä herkut päätyi kuitenkin meidän uudenvuoden menuun:

  • Kinkkuhyrrät (ohje löytyy muistaakseni Herkkusuu-artikkelista)
  • Cake popsit, täyte on vielä mietinnässä
  • Rieskarullat 
  • Suolaiset popsit, sisältäen kinkkuisen täytteen
  • Kaikki muutkin mässyherkut

Kuten voitte huomata, kaikki jää viime tippaan :D Mutta ei haittaa, minä pöljä tykkään kiireestä ja häslingistä! ;) Laittelen kuvia ruokatuotoksista ohjeiden kera sitten myöhemmin. 

Tosi ärsyttävää kun tuntuu tuo mieliala taas hyppelevän ylös ja alas. Välillä suunnittelen innolla kaikkia ja välillä tulee taas kamala ahdistus, ja se varmasti näkyy näissä teksteissä.  Minulla on kesken artikkeli, missävähän selvennän teille menneisyyttäni joka kertoo miksi nykytilanne on mikä on. Mutta, olen muokannut sitä jo monta kertaa, miettien mitä kannattaa sanoa ja mitä haudata vaan pois. Mutta joku päivä sen vielä tänne julkaisen teidän nähtäväksi. 

Mutta tänäämpä tämä tyttö lähtee saunomaan! Oioi. Ja juo kuoharia. Ja pari olutta. Ja syö! :D 

TEILLE JOKAISELLE HUIPPUIHANAA UUTTA VUOTTA 2016! Pupus!

 

Tähän loppuun.. Jalkaani on ilmestynyt tuhatjalkainen ja perhonen :p

20151231_093929_LLS.jpg