Tässä lupaamani postaus elämästäni, hyvin tiivistettynä :)

Olin pienempänä semmoinen poikatyttö, leikin aina pelkästään autoilla, traktoreilla, tykkäsin sotaleikeistä yms. Barbit ja nuket ei kiinnostaneet pätkääkään. Olin pitkä kuikelo jolla oli lyhyeksi kynitty tukka :D

Koulunkäynti oli alussa aivan mukavaa, kunnes sitten koitti päivä että kolme pientä kyläkoulua yhdistyi isoksi kouluksi. Muistan kuinka pahalle tuntui joka aamu kouluun lähteä, nimittäin kusaamisen takia. Tämä kiusaava tyttö oli opettajan lellikki, enkeli joka ei muiden silmissä näkynyt tekevän mitään.

Meitä oli useampi tyttö, joita hän kiusasi. Muistan kun kävimme kertomassa opettajalle asiasta , opettaja kysyi että kuka tämän takana on. Sanottuamme kiusaajan nimen, opettaja alkoi nauramaan ja tuumasi että ei se hänen enkeli-oppilaansa semmoista tekisi. Asia jäi siihen, elimme hiljaa kärsien. 

Kun ylä-aste alkoi, toivoin niin kovasti etten tämän kiusaajan sekä hänen apinoidensa kanssa joutuisi samaan luokkaan vaan tottakai niin kävi. Minulla kävi älyttömän hyvä tuuri kuitenkin, löysin parhaan kaverini silloin.

Samalta luokalta vielä, olin innoissani. Hänelle pystyi kertomaan KAIKKI, ja niin on vielä tänä päivänäkin. Soitammen vähintään kerran päivässä, tänään puhuimme kaksi tuntia puhelimessa :D Niin kuin se sanonta kuuluukin, mieluummin yksi oikea ystävä kuin monta kaveria.

Lähdin ylä-asteen jälkeen ammattikouluun, sotkin totaalisesti kaiken, sain potkut asuntolasta ja jouduin takaisin kotiin. Hetken päästä lähdin lukioon, kesken lukukauden ja kävin muutaman kk -> lopetin. 

Muutin sitten kauemmas paikkakunnalle opiskelemaan ammattiopistoon, tykkäsin alasta ja tavallaan sain uuden mahdollisuuden, kukaan ei tuntenut minua. Ala olikin sitten fyysisesti (talonrakennus) liian raskas, selkäni ei kestänyt. Ja kaiken sen keskellä tutustuin nykyiseen eksääni, jonka takia sain sitten sotkettua kokonaan asiat. Luottotiedot meni, velkaa kertyi. Tämä herra pelasi hänen ja minun rahat, joi. Alkoholisti+peliriippuvainen.. Onneksi tämä suhde loppui tosiaan pari vuotta sitten :)

Ja kuten tiedätte, tällä hetkellä elän maailman ihanimman miehen kanssa. <3

Tässä tällainen tiivistys elämästäni, väliin mahtuu vaikka ja mitä. 

Joskus avaudun vielä kunnolla :)

XOX