Nyt on kaukana ajatuksista kyllä kunto-ohjelmat yms. Olo on niin huono että huh! Itseaiheutettua niin ei voi kovin valittaa. Tähän väliin pitäis olla yksi kylmä ja virkistävä olut :x

Meillä siis oli eilen yllärinä työpaikan "pikkujoulut", sai syödä ja varsinkin juoda itsensä hyväksi. Jatkoilla käytiin sitten muutamalla baarissa, olo on nyt sen mukainen. Yök! Mutta siinä siis syy eiliseen blogin hiljaisuuteen.

Pakkasukko on hurjana tällä hetkellä kun pakkasta on 27 astetta, huh! Kissat ei kestä pihalla olla vaan lämmitelee kamiinan vieressä koko aika. 

Minähän eilen maalasin olohuoneen  seinät, hypellen yhdellä jalalla :D Melko työ ja tuska siinä oli, kirosanoja kuului usemapi kuin pari. Mutta sainpa maalattua! Väri ei menny todellakaan sitten putkeen, tuo mikä me otettiin on lähempänä vaaleansinistä kuin harmaata (piti olla aivan harmaa) , uusintamaalaus on varmasti edessä mutta ei nyt aivan tälle sekunnille. Vaikka sitten kun kummatkin jalat on käytössä, voi olla vähän helpompaa :D 

Ja Suomihan  on uusi maailmanmestari! Kuinka moni eilen katsoi peliä ja puri jännituksestä posken ruvelle? Oli melko näytelmä! Baarissa tarjoilijat hyppi pöydille ilosta voiton tultua, olihan se makia. Kyllä meillä vaan Suomessa on huippuluokan pelaajia. Vou!

Minä taidan ottaa kissat kainaloon ja käpertyä sohvan pohjalle. Katsomaan televisiota kahvikuppi kädessä.

XOX