....kuinka pitkälle pinnani venyy. 

Soitin aamulla vakuutusyhtiöön kysyäkseni että miten tuon fysioteraupetin laskut, lähetetäänkö ne suoraan sinne vakuutusyhtiölle. Päätöstä ei oltu koko fysioterapiasta tehty, vaikka niin luulin ( annettiin olla siinä luulossa). Keskiviikkona ensimmäinen fysioterapia, saa nähdä jospa saan siihen mennessä päätöksen.  

Ja sitten. Päivärahaa ei ole tulossa AINAKAAN kuukauteen, sillä nyt kun siellä oli kaikki tarvittavat tiedot päätöksen tekemiseen, he huomasivat että siinä koko vuosituloansiossa on jotain hämärää ja että se nyt menee jonnekkin heidän ylemmälle tasolle jossa he sanovay mielipiteensä asiasta, mutta kun siellä ylemmässä käsittelyssä on kuulemma "erittäin ruuhkaista" niin käsittely venyy. Ja venyy. Ja venyy. Vi*** että vois vetää semmoset  itkupotkuraivarit vaan kun ei voi edes potkia ko polvi rikki. 

Onko kellään muulla jotain kokemusta näistä? Onko tämä enää edes laillista? Onnettomuus sattui 24.10.2015 eli viikon päästä 3 kk sitten, ja nyt tänään sain sieltä matka- ja lääkärikorvaukset, kolmisensataa euroa. Mutta ei mitän muuta korvausta! Kela on tähän mennessä maksanut sen 800-900 euro yhteensä koko ajalta, en aivan menisi hurraamaan näillä tuloilla. Nyt kaikki kohtalontoverit ilmoittautukaa ja tsempatkaa, mää romahan kohta. Kk:n päästä vähän reilu, olen takaisin töissä (TOIVOTTAVASTI) ja en ole saanut mitään korvausta sieltä? 

Nään niin punaista kun ajattelen koko pirun vakuutusyhtiötä!!!!!!!!!

Tämmösiin tunnelmiin jäädään nyt, toivottavasti huomenna paremmin.

Kuvahaun tulos haulle kulmikas vittusaatana