Omnom! Jos joku pitää voilepäkakuista, niin hän rakastaa näitä popseja! 

20160101_145200.jpg

Näihin tarvitset puutikkuja, minä käytin grillitikkuja jotka katkaisin kahteen osaan.

Taikina:

  • pss paahtoleipää
  • ruohosipulituorejuusto
  • kinkku 50 g
  • puolikas paprika
  • puolikas suolakurkku

Pilko kinkku, paprika sekä suolakurkku niin hienoksi kuin saat. Murenna paahtoleipä kulhoon ja lisää tuorejuusto, sekä hienonnetut ainekset. Sekoita vatkaimella taikina. Pyörittele taikinasta puolikkaan tikkarin kokoisia palloja, ja laita jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi. Huomasin että aamulla maku oli popseissa vain parantunut, eli pallot voi tehdä hyvästi jo edellisenä päivänä.

Kuorrutukseen ja koristeluun tarvitset sulatejuustoa sekä persiljaa. Notkista sulatejuusto varovasti mikrossa, pyöräytä popsit siinä ja koristele persiljalla. Anna jähmettyä jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.

Nauti!