Tämä resepti oli jäänyt arkistojen kätköihin, tein tätä viime kuussa. Eli en ole lipsunut sokerittomasta ;) Jännä, eilen vielä kuolasin täysillä kaikkea kakkuja sekä leivonnaisia, nyt pikemminkin kaikki makea ällöttää. Mutta, vaikka nyt ei tätä mieli teekään  niin ehdottomasti suosittelen kaikille! Aivan ihana jälkkäri, mieheni rakastaa tätä. Tämä kun on vielä niin helppo ja nopea, yllätysvieraita varten juuri hyvä. --->

 

Minä tykkään tehdä mieluiten laseihin näitä herkkuja, koska jos teen koko kakun meille kahdelle aina niin emme mahdu kohta ovesta ulos. Laseihin saa sopivan kokoiset annokset ja ne näyttävät nätille. Ja tämä banoffee tuntuu että se maistuukin erilaiselle annoksina kuin koko kakkuna! Paremalle tietenkin ;) Tämä helppo ja nopea jälkkäri joka ei vaadi hyydyttelyä sun muuta, nautitaan mieluiten heti!

IMG-20151129-WA0011.jpg

Tarvikkeet 4 annosta:

  • digestivekeksimurua 200 g
  • karamellisoitu kondensoitu maito (toffee)
  • Kermavaahtoa 2 dl
  • 4 banaania

Vaahdota kerma sekä pilko banaanit. Laita lasien pohjalle keksimurua reilusti. Päälle banaanit sekä tofffee. Levitä nokare kermavaahtoa toffeen päälle, tee näin kaksi kerrosta ja ripottele päälle koristeeksi keksimurua. Ahmi! :P