Jos joku tökkäisi neulalla mahaan niin voin kuvitella kuinka posahtaisin kuin ilmapallo. Olo on aivan puf! Tulee oikeaaan paikkaan tämä sokeriton kuukausi. Ja muutenkin ruokavalioon taitaa tulla raakasti muutoksia, muuten en enää kohta mahdu ovesta ulos. Eli! Tammikuussa ei tule mitään sokeripommi-reseptejä eikä mitään rasvapommijuttuja. Saa nähdä kuinka sokeriton kuuri kiukuttaa alussa, mutta sinnillä mennään. Vinkkejä muuten otetaan vastaan kaikista sokerittomista herkuista :)

Mites teillä meni uusi vuosi? Meillä nautittiin pullo kuoharia, olutta sekä baarissa parit drinkit. Syötiin niin että napa ruskasi, naurettiin ja saunottiin. Oltiin onnellisia :) Ja olo oli aamulla sen mukainen :D Aika ylpeä itsestäni olen, tein kaikki ruoat 1,5 tunnissa illaksi :D Paitsi cake pops-pohjan, jonka tein aamulla.

Illalla kamera kummasti unohtui, kuvat jäi ottamatta kun elettiin hetkessä ja nyt kyllä vähän harmittaa, olisi ollut ihana jakaa ne teidän kanssa ja fiilistellä.

Mietiskelin, että tekisin eilisistä syötävistä erikseen jutun niin ohjeet niihin löytyisi sitten helpommin. Vielä on vähän hakusessa tämä blogin käyttö, joten antakaa anteeksi jos teen jotain etikettivirheitä :D

Teittekö te uudenvuodenlupauksia ja jos teitte niin millaisia? 

20151223_110526.jpg

Alma-karvapallo näyttää mallia kuinka kannattaa viettää uudenvuodenpäivä :)

XOX

Ps. Tasan vuosi sitten minä tein uudenvuodenlupauksen, että lopetan tupakanpolton. Meni kaksi viikkoa, poltin taas. Aina kun olin mieheni kanssa tupakkia jäi pois. Juhannuksena sitten vedin viimeiset savut ja siihen jäi! Eli nyt olen puoli vuotta ollut ilman. Tämä tunnustus sillä, että jos teistä joku on päättänyt lopettaa keuhojen pilaamisen niin tsempit siitä ja älä anna missään nimessä periksi!